Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos kulšelė su batatų piurė ir keptais obuoliais
ingredientai
500 g Lapino puota antienos kulšelių
4 nedidelių batatų
2 obuolių
pagal skonį Druskos ir pipirų

Antienos kulšelė su batatų piurė ir keptais obuoliais

25 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
Antienos kulšeles kepame uždengę folijoje 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, vėliau atidengiame, pakeliame temperatūrą iki 200 laipsnių ir kartu su obuoliais pakepiname dar 7-10 minučių. Tuo tarpu sūdytame vandenyje išverdame batatus ir minkštus sutarkuojame ar sumalame mikseriu. Antienos kulšelę serviruojame su nedideliu folijos gabalėliu ant kaulo, nes valgyti rankomis skaniau!
 
Už receptą dėkojame Monika Oliv.
Atgal į receptų sąrašą