500 g. | Lapino puota švž. ančiukų filė su oda |
100 ml. | Obuolių sultys |
2 v.š. | Sviestas |
3 skiltelės | Česnakas |
1 v.š. | Kalendra |
1 v.š. | Lauro lapeliai |
1 vnt. | Morkos |
1 vnt. | Svogūnai |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Antieną valandą pamarinuojame su druska, pipirais, kalendra, lauro lapeliais ir česnaku.
2. Supjaustome svogūną ir morką.
3. Į gerai įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame antieną odele į apačią. Kepame 3 minutes, tada apverčiame, sudedame daržoves ir kepame dar 3 minutes. Supilame obuolių sultis ir įdedame sviesto. Pašauname į 250 С orkaitę ir kepame 10-13 minučių. Patiekiame su keptomis daržovėmis iš keptuvės ir palaistome susidarusiomis sultimis. Skanaus!
Dėkojame Gaminkpats už receptą!