- Puode užvirti vieną stiklinę vandens ir supilti kuskus kruopas. Uždengti dangčiu ir palaikyti apie 15 minučių, kol išbrinks.
- Antienos krūtinėlės odelę įpjauti rombais, dėti į karštą keptuvę odele žemyn ir kepti 5 minutes. Apversti ir kepti dar 7 minutes uždengus dangčiu. Kepimo pabaigoje antieną apiberti intensyvesnio aromato prieskoniais, druska. Tada išimti krūtinėlę, ją atidėti, leisti pailsėti.
- Toje keptuvėje turėjo likti anties taukų, kurie tobulai paskanins jau išbrinkusį kuskusą. Į keptuvę su likusiais taukais sudėkite ir lengvai apkepkite smulkiai pjaustytą svogūną ir kubeliais pjausytas paprikas. Tada įdėkite žaldytus žirnelius ir lengvai pakepkite dar kelia sminutes, kol žirneliai atšils.
- Į keptuvę su daržovėmis sudėkite išbrinkusį kuskusą ir maišant apkepkite kelias minutes, kad susijungtų skoniai.
- Patiekite kartu su krūtinėle.
- Šis patiekalas taip pat puikiai tiks ir į pietų dėžutę.