- Imkite platesnį daržovių skustuką ir išilgai per visą cukiniją braukite, kad gautųsi plonos juostelės. Sudėkite ant popierinio virtuvinio rankšluoščio, kad susigertų skystis.
- Stipriai įkaitinkite keptuvę ir dėkite po kelias cukinijos juosteles. Kepkite tol, kol apskrus iš abiejų pusių ir dėkite į lėkštę išklotą popieriniu virtuviniu rankšluoščiu.
- Kepenėles supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite kepenėles. Kaitrą parinkite tokią, kad kepenėlės nesitroškintų, o apskrustų ir geriausiai, kad gabalėliai nesiliestų vienas prie kito.
- Apskrudinkite iš abiejų pusių, tuomet sudėkite griežinėliais supjaustytas česnako skilteles, pakepkite apie 30 sekundžių, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, išmaišykite ir perdėkite į lėkštę.
- Į tą pačią keptuvę sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepkite ant stiprios ugnies, kol gražiai apskrus ir bus iškepę. Atidėkite į lėkštę.
- Padažui visus išvardintus ingridientus sumaišykite dubenėlyje.
- Lėkštėse išdėliokite salotas, per pusę perpjautus pomidoriukus, cukinijų juosteles, keptas kepenėles ir svogūną. Viską apšlakstykite paruoštu padažu.
Skanaus ;)
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Oditėlės Blogu.