- Pamerkite medinius iešmelius į vandenį, kad kepant nesudegtų.
- Ančiukų kulšeles nukaulinkite, matomas sausgysles išimkite, stambesnius riebalus pašalinkite ir mėsą sumalkite. Sudėkite smulkintą česnaką, svogūną ir kitus nurodytus ingredientus. Faršą išminkykite ir palikite valandai.
- Mėsą padalinkite į šešias lygias dalis. Faršo gabaliuką užmaukite ant iešmelio ir drėgnomis rankomis suformuokite pailgą kebabą.
- Apvoliokite džiūvėsėliuose. Į keptuvę pilkite aliejaus, įkaitinkite, atsargiai dėkite kebabus ir kepkite iš abiejų pusių iki gražiai apskrus.
- Iškepę kebabai būna tvirti.Tinka valgyti su česnakiniu padažu. Garnyrui šviežios daržovės ir pagal jūsų poreikius ryžiai arba lavašas. Skanaus!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile...Rita už receptą!