Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Antienos ir moliūgo suflė
ingredientai
340 g.
Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa su oda
250 g.
Moliūgas
1 vnt.
Kiaušinis
200 ml.
Pienas
1 ir 1/2 v.š.
Avižiniai miltai
1 skiltelė
Česnakas
Pagal skonį
Druska ir pipirai
Antienos ir moliūgo suflė
60 min.
7-8 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Antieną išvirkite, susmulkinkite S formos peiliu kombaine ar smulkintuve (arba su mėsmale).
Moliūgą taip pat susmulkinkite, kaip antieną (tik atskirai).
Mėsą sumaišykite su moliūgu, įmuškite kiaušinį, pilkite pieną, berkite miltus, gardinkite druska, pipirais ir įspauskite česnako skiltelę. Viską gerai išmaišykite.
Dėkite į silikonines keksiukų formeles. Kepkite 20-25 min 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Dėkojame
Jelenos maisto blogas
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą