Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS IR MANGO SALOTOS SU IMBIERINIU PADAŽU
ingredientai
500 G Lapino_puota ančiukų filė su oda
Kelių saujų salotų lapų
Kelių saujų špinatų lapelių
1 nedidelio supjaustyto mango
1/2 didelio supjaustyto avokado
saujos žirnių ankščių
patiekimui) Kepintų sezamo sėklų
žiupsnelis Druskos, juodųjų pipirų
Padažui reikės:
8 v.š. citrinos sulčių
3 v.š. auksaspalvio sirupo
3 v.š. skrudintų sezamų sėklų aliejaus
3 a.š. sojos padažo
1,5 a.š. šviežio tarkuoto imbiero
Žiupsnelio Druskos, juodųjų pipirų

ANTIENOS IR MANGO SALOTOS SU IMBIERINIU PADAŽU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Anties krūtinėlės odelę skersai ir išilgai įpjaukite gilesniais rombais, neįpjaujant mėsos. Pabarstykite druska ir pipirais. Dėkite į šaltą keptuvę odele žemyn ir įjunkite stipresnę kaitrą. Kepkite apie 8-14 min., priklausomai nuo to, ar norite stipriau, ar silpniau iškepusios mėsos. Apverskite ir kepkite dar apie 4-5 min. Išimkite iš keptuvės ir palikite apie 5 min. pailsėti.
  2. Padažui sumaišykite visus ingredientus.
  3. Sumaišykite salotų lapus, špinatus, žirnių ankštis, mangą ir avokadą. Supjaustykite ir sudėkite anties krūtinėlę. Apibarstykite kepintomis sezamų sėklomis. Apšlakstykite padažu.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Dar kąsnelį.

Atgal į receptų sąrašą