- Mėsą pabarstykite prieskoniais, druska, pipirais, įspauskite 2 skilteles česnako, viską gerai išmaišykite ir palikite bent 10-15 min.
- Morkas supjaustykite kubeliais, žiedinį kopūstą ir brokolį susmulkinkite. Šias daržoves garinkite (iš pradžių dėkite morkas, po kokių 5 min dėkite žiedinį kopūstą ir brokolį), jeigu neturite garintuvo, tiesiog apvirkite kelias min, kol daržovės suminkštės (bet turi likti šiek tiek traškios!)
- Mėsą pakepkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir patroškinkite, kol mėsa suminkštės.
- Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepkite iki auksinės spalvos, įspauskite česnaką, pakepinkite apie minutę, berkite mėsą, garintas daržoves, pilkite grietinėlę, įberkite kario prieskonių, druskos, pipirų pagal skonį ir viską patroškinkite 5 min. Skanaus!
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!