Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos ir cukinijų maltinukai
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
Pagal skonį Druska ir pipirai
2 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Mėgstami prieskoniai
1 vnt. Kiaušinis
1 vnt. Svogūnas
Pagal poreikį Krapai ir petražolės
1/3 vnt. Cukinija (didelė)
2 v.š. Malti džiūvėsėliai
Pagal poreikį Speltos miltai
Pagal poreikį Aliejus

Antienos ir cukinijų maltinukai

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Mėsą sumalkite. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite iki auksinės spalvos.
  2. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka.
  3. Į maltą mėsą sudėkite cukiniją, keptus svogūnus, įspauskite česnaką, berkite druską, pipirus, prieskonius, smulkintas žoleles, džiuvesėlius, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
  4. Imkite valgomu šauktu paruošto faršo, dėkite į miltus ir apvoliokite juose. Rutuliukus apkepkite iš kiekvienos pusės, sumažinkite ugnį ir patroškinkite uždengus apie 10 min. Valgykite su mėgtamu garnyru. Skanaus!

          Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą