- Pirmiausia pasiruošiame žirnelių košę. Į prikaistuvį dedame sviesto ir pilame grietinėlės. Kai grietinėlė pradės artėti prie užvirimo sudedame žaliuosius žirnelius, beriame druskos, pipirų ir verdame apie 5min. Blenderiu sutriname ir dar pertriname per sietelį, kad neliktų žirnelių luobelių.
- Antienos filė pabarstome druska, pipirais. Dedame į keptuvę odele į apačią. Kai antiena paleis riebalus dedame čiobrelio šakelę, česnako skiltelių ir nuolat pašlakstydami taukais apkepame iš abiejų pusių. Tada dedame į orkaitę 180 laipsnių karštyje kepame apie 8min.
- Į lėkštę dedame žirnelių košės, keptą antienos krūtinėlę, saujelę rukolos, pašlakstome alyvuogių aliejumi, dedame apelsino ir paberiame šilauogių.
- Patiekiame su BUGAS lingiberry pear sauce“ padažu.
- Skanaus Jums linki Aurimėlis!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė