- Anties krūtinėlės odelę įpjauti rombais. Nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Dėti į karštą keptuvę odele žemyn ir kepti 5 minutes. Apversti ir keptis dar 3 minutes. Pabaigoje paprieskoniuoti.
- Į skardą dėti gabalėliais pjaustytas daržoves. Čia labiausiai tiks tokios, kurioms užtenka trumpo apdorojimo karščiu: cukinija, paprika, pievagrybiai, svogūnai. Jei norite sočiai, naudokite bulves, tik jas prieš tai išvirkite (puikiai tiks panaudoti vakar virtas ir likusias bulves!). Pašlakstyti aliejumi, berti druskos ir pipirų. Labai tinka lengvesni prieskoniai, pvz persiladas.
- Šalia daržovių dėti apkeptą krūtinėlę, uždengti folija ir kepti 15-25 min 175 laipsnių karščio orkaitėje.