Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame antieną odele į apačią, pagardiname druska bei pipirais. Kepame 5 - 7 min. iš vienos pusės, tuomet apverčiame ir dar 4 min. kepame iš kitos pusės.
Iškepus mėsai jos nepjaustome, o suvyniojame į foliją ir leidžiame susigerti visas išsiskyrusias sultis, taip antiena taps minkštesnė ir sultingesnė. Jeigu supjaustysite-išbėgs visos sultys.
Puode apverdame smidrus kelias minutes ir perpilame lediniu vandeniu, kad smidrai išlaikytu sodrią spalvą.
Keptuvėje paliekame apie 2 šaukštus likusių riebalų nuo anties kepimo. Supilame vyną ir ant stiprios ugnies pakaitiname, kol išgaruos alkoholis. Tada supilame balzamiko actą, medų ir kaitiname, kol padažas pradės tirštėti ir bus norimo tirštumo. Sudedame vyšnias (perpjoviau pusiau ir išėmiau kauliukus prieš tai) ir pakaitiname porą minučių.
Į lėkštę dedame smidrus, per pusę perpjautą antienos filė ir užpilame aromatingu padažu.
Skanaus.
Už recepą dėkojame Samčio užrašams.