40 g | Antienos krūtinėlė |
6 g | Teriyaki padažas |
3 g | Apelsino žievelė (zest) |
10 g | Gran Albiero kietasis sūris |
1 g | 1Alyvuogių trupiniai |
Veganiško majonezo paruošimui naudojami ingredientai | |
80 ml | Kone avinžirnių užpilas |
200 g | Kone avinžirnių užpilas |
10 ml | Citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | Garstyčios |
Aioli su ciberžole paruošimui naudojami ingredientai | |
20 g | Majonezas |
2 g | Česnakas |
2 g | Ciberžolė |
Antienos paruošimas: Nulupus odelę, plonais griežinėliais supjaustyti šviežią antienos krūtinėlę (carpaccio plonumo griežinėliais) ir gražiai išdėliokite lėkštėje.
Papildomi priedai:
Apšlakstykite teriyaki padažu, apibarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
Padažų akcentai:
Naudodami konditerinį maišelį arba šaukštelį, padarykite taškelius iš veganiško majonezo ir aioli su ciberžole.
Papuošimas:
Ant viršaus patarkuoti Gran Albiero kietąjį sūrį, užberkite apelsino žievelės ir alyvuogių trupinių.
Patiekimas:
Patiekite kartu su skrudinta ciabatta duonele - papildyti skoniu, papildoma tekstūra ir traškumu.
Už gardžią idėją, kuri buvo pateikta Geras skonis renginio metu, dėkojame Meating Room restorano virtuvės šefui Genadijui Konopliovui.
Už nuotraukas dėkojame Dariui Gumbrevičiui