Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos carpaccio su teriyaki padažu
ingredientai
40 g Antienos krūtinėlė
6 g Teriyaki padažas
3 g Apelsino žievelė (zest)
10 g Gran Albiero kietasis sūris
1 g 1Alyvuogių trupiniai
Veganiško majonezo paruošimui naudojami ingredientai
80 ml Kone avinžirnių užpilas
200 g Kone avinžirnių užpilas
10 ml Citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis Garstyčios
Aioli su ciberžole paruošimui naudojami ingredientai
20 g Majonezas
2 g Česnakas
2 g Ciberžolė

Antienos carpaccio su teriyaki padažu

40 min.
1 asmenims
Gaminimas

Antienos paruošimas: Nulupus odelę, plonais griežinėliais supjaustyti šviežią antienos krūtinėlę (carpaccio plonumo griežinėliais)  ir gražiai išdėliokite lėkštėje.

Papildomi priedai:

Apšlakstykite teriyaki padažu, apibarstykite druska ir pipirais pagal skonį.

Padažų akcentai:

Naudodami konditerinį maišelį arba šaukštelį, padarykite taškelius iš veganiško majonezo ir aioli su ciberžole.

Papuošimas:
Ant viršaus patarkuoti Gran Albiero kietąjį sūrį, užberkite apelsino žievelės ir alyvuogių trupinių.

Patiekimas:
Patiekite kartu su skrudinta ciabatta duonele - papildyti skoniu, papildoma tekstūra ir traškumu.

 

 

Už gardžią idėją, kuri buvo pateikta Geras skonis renginio metu, dėkojame Meating Room restorano virtuvės šefui Genadijui Konopliovui.

Už nuotraukas dėkojame Dariui Gumbrevičiui

Atgal į receptų sąrašą