- Antienos krūtinėlė nuplaunama, nusausinama, jos odelė įpjaunama „tinkleliu“. Mėsa gerai įtrinama 0.5. а.š. cinamono, druska bei pipirais – pagal skonį.
- Mėsa apkepama keptuvėje, be aliejaus, pirmiausia odele žemyn, kad išskirtų sultis. Kepama iš dviejų pusių po 3-4 min.
Tuo tarpu įkaitinama orkaitė iki 180 C. Iš keptuvės mėsa dedama į kepimo indą, apšlakstoma likusiomis sultimis ir kepama 8-12 min. (pagal tai, kokį iškepimo lygį mėgstate).
Sūdytame vandenyje verdami lęšiai. Sausoje keptuvėje pamaišant apskrudinami smulkinti anakardžiai.
- Atskirame puode virinamos atšildytos vyšnios be kauliukų, dedamas muskatas, 1/3 a.š. cinamono, citrinos sultys, agavų sirupas. Viskas virinama ant žemos ugnies apie 5-7 min.
- Išvirus lęšiams nusunkiamas vanduo, dedamas sviestas, smulkiai pjaustyta slyva bei kepinti anakardžiai.
- SKANAUS!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Tina gamina.