500 g | Lapino puotos antienos file |
pagal poreikį | šviežios bulvyčių |
Karamelizuotos kriaušės | |
Spanguolių uogienės |
1️. ANTIENA
Truputį paprieskoniuokite su druska ir pipirais. Anties krūtinėlių odelę įpjaukite kryželiu. Sudėkite į keptuvę odele į apačią, užkaiskite. Kepkite kol odelės taps traškios, tada apverskite kita puse ir kepkite dar apie 3-4 min.
2️. ŠVIEŽIOS BULVYTĖS
Švelniai apvirkite ir pagruzdinkite orkaitėje su antienos taukais ir persiladu.
Kriaušes nulupti ir supjaustyti. Didelį šaukštą sviesto ištirpinti ant keptuvės dėti šaukštą cukraus ir pakaitinti kol cukrus išsilydys. Sudėti kriaušes ir pakepti kol suminkštės ir karamelizuosis.
4️. SPANGUOLIŲ UOGIENĖ
Paruoštą antieną gardinkite spanguolių uogiene.
Už receptą dėkojame sveiki atradimai.