500 g | šviežios antienos krūtinėlės |
1 skardinės | konservuotų ananasų |
100 g | fermentinio sūrio |
2 šaukštų | sojos padažo |
1 šaukšto | majonezo |
1 šaukšto | pomidorų pastos |
1/2 šaukštelio | čili pipirų |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | apelsininių pipirų |
šiek tiek | medaus |
1. Antienos krūtinėlę marinuojame apie 20-30min druskoje, čili pipiruose, apelsinų pipiruose, sojos padaže, bei skystyje nuo konservuotų ananasų.
2. Antieną apkepame iš abiejų pusių po 3-4min ant sausos keptuvės vidutinėjė kaitroje. Prieš dedant krūtinėlę kepti rekomenduoju šiek tiek įpjauti jos odelę, kad kepant nesusitrauktų.
3. Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu, bei pomidorų pasta. Gautą mišinį dedame ant iškeptos mėsos, tada supjaustome per pusę ananaso griežinėlius ir dedame ant sūrio masės. Gale viską truputi pašlakstome medumi ir kepame apie 15-20min iki 200laip. įkaitintoje orkaitėje.
SKANAUS.
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO.