500 g | Antienos krūtinelės iš Lapino Puota |
Pekino antienos padažo | |
Agurkų | |
Svogūnų | |
pagal poreikį | Medaus, sojos padažo, acto ir gochujang pastos. |
Ryžių |
Antiena nusausiname, užtepame padažą. Antienos krutinėlę dedame oda į apačią ir pradedame kepti, kepame po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Galiausiai vėl apverčiame krutinėlę oda į apačią ir perkeliame kepimą į įkaitintą orkaitę 220 laipsnių, kepame dar 6min. Papildomai galima naudoti maisto termomentrą, kad įsitikinti, kad antiena tinkamai iškepusi.
Kol antiena kepa, padarome agurkų salotas. Susmulkiname agurkus ir svogūnus. Sumaišome padažą iš sojos, medaus, acto ir gochujang pastos. Užpilame padažą ir sumaišome.
Ant iškepusios antienos užtepame dar truputi pekino antienos padažo.
Pateikiame su ryžiais.
Už receptą dėkojame Ieva Doronina.