- Antienos kulšelių mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais. Medų sumaišome su sojų padažu ir sudedame antieną. Paliekame marinuotis bent keletui minučių.
- Morkas ir laiškinius svogūnus supjaustome plonomis pailgomis juostelėmis. Susmulkiname kopūstą.
- Gilioje WOK keptuvėje įkaitiname aliejų. Antį išimame iš padažo, kiek įmanoma jį nupildami ir palikdami dubenėlyje. Ją sudedame į įkaitintą keptuvę ir maišydami kepiname 2-3 minutes ant didelės ugnies. Išimame iš keptuvės.
- Toje pačioje keptuvėje kepiname morkas 1 minutę. Suberiame laiškinius svogūnus, kopūstus ir apkepintą antieną. Supilame marinatą ir kepame dar 3 minutes, pastoviai maišome. Jeigu trūksta prieskonių – paskaniname.
Antieną patiekiame ant virtų ryžių.
Skanaus!
Už receptą dėkojame skaniai sveikai.