Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antiena su medumi ir daržovėmis
ingredientai
340 g Lapino puotos antienos kulšelių mėsos
2 v.š. medaus
4 v.š. tamsaus sojų padažo
2 vnt morkos
keletos laiškinių svogūnų
1/4 pekino kopūsto
1 v.š. augalinio aliejaus
Patiekimui:
pagal poreikį virti ryžiai, žolelės papuošimui

Antiena su medumi ir daržovėmis

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos kulšelių mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais. Medų sumaišome su sojų padažu ir sudedame antieną. Paliekame marinuotis bent keletui minučių.
  2. Morkas ir laiškinius svogūnus supjaustome plonomis pailgomis juostelėmis. Susmulkiname kopūstą.
  3. Gilioje WOK keptuvėje įkaitiname aliejų. Antį išimame iš padažo, kiek įmanoma jį nupildami ir palikdami dubenėlyje. Ją sudedame į įkaitintą keptuvę ir maišydami kepiname 2-3 minutes ant didelės ugnies. Išimame iš keptuvės.
  4. Toje pačioje keptuvėje kepiname morkas 1 minutę. Suberiame laiškinius svogūnus, kopūstus ir apkepintą antieną. Supilame marinatą ir kepame dar 3 minutes, pastoviai maišome. Jeigu trūksta prieskonių – paskaniname.

 

Antieną patiekiame ant virtų ryžių.

Skanaus!

Už receptą dėkojame skaniai sveikai.

Atgal į receptų sąrašą