Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANTIENA SU MAKARONAIS RIEŠUTŲ PADAŽE
ingredientai
340 g ančių kulšelių mėsos
200 g makaronų
pagal skonį druskos/maltų juodųjų pipirų
kepimui aliejaus
Padažui:
4 šaukštų riešutų kremo
1 šaukšto sojos padažo
1 šaukštelio citrinos sulčių
1 šaukšto garstyčių
1 šaukštelio medaus
1/2 malto muskato
pagal skonį druskos/čili pipirų
šiek tiek vandens

ANTIENA SU MAKARONAIS RIEŠUTŲ PADAŽE

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Antieną supjaustome gabaliukais kaip guliašui, pagardiname druska ir pipirais, bei apkepiname nedideliame aliejaus kiekyje.
2. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje.
3. Visus skirtus padažui ingredientus sumaišome.
4, viename puode sudedame mėsą, makaronus ir padažą. Visumą permaišome. Patiekiant galima apibarstyti kapotomis petražolėmis.
 
SKANAUS
 
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą