1.5 šaukšto | sezamo aliejaus |
1 pakuotė | smulkintos antienos kulšelių mėsos iš lapino_puota |
5 šaukštai | sojos padažo |
4 šaukštai | sviesto |
2 šaukšteliai | šviežiai spaustų citrinos sulčių |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |
1 smulkintas | svogūnas |
2 | paprikos |
1 didelė | morka |
3 šaukštai | šaldytų žirnelių |
2 | kiaušiniai |
500 g | ryžių |
Ryžius išvirkite.
Į gilią keptuvę pilkite sezamo aliejaus ir gerai įkaitinkite. Sudėkite smulkintą antieną ir kepkite 2 min nemaišant.
Po 2 min įdėkite 2 šaukštus sojos padažo, 1 šaukštą sviesto, citrinos sultis,druską ir pipirus. Išmaišykite ir kepkite, kol antiena iškeps. Užtruks apie 5-7 min.
Sudėkite smulkintas daržoves ir kepkite, kol daržovės suminkštės. Sustumkite daržoves ir antieną į keptuvės šoną.
Išplakite kiaušinius ir supilkite į keptuvę. Kepant išskirstykite į mažus gabalėlius ir iškepkite.
Sudėkite virtus ryžius, likusi sviestą ir likusi sojos padažą. Gerai išmaišykite viską ir dar pakepinkite kelias minutes.
Tiekiant galite apibarstyti sezamo sėklomis,smulkintais žalumynais.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Samčio užrašams.