- Antieną supjaustykite kubeliais. Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite antieną, įspauskite česnaką, pabarstykite druska bei pipirais.
- Mėsą apkepkite, tada įpilkite verdančio vandens ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta ir neliks skysčio. Įpilkite sojos padažo, įdėkite medaus, sezamo sėklų, viską išmaišykite ir kepkite, kol padažas sutirštės.
- Antieną išimkite, padažą palikite keptuvėje. Sudėkite pjaustytus svogūnus, papriką bei smulkintą brokolį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir pakepkite kelias min, tada nuimkite dangtį, maišydami dar pakepinkite, kol padažas vėl sutirštės, o daržovės suminkštės.
- Į dubenėlį sudėkite virtus Basmati ryžius, daržoves su padažu, antieną, barstykite sezamo sėklomis ir pjaustytais svogūnų laiškais ar petražolėmis. Skanaus!
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!