500 g | LAPINO PUOTA šviežios antienos filė su oda |
2 šaukštų | sojų padažo |
2 šaukštų | balzaminio acto |
1 šaukšto | medaus |
1 šaukšto | brendžio |
1 apelsino | sulčių |
žiupsnio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Valgomų gėlių žiedų (papuošti) | |
SALOTOMS: | |
200 g | šparaginių pupelių |
šlakelio | OBELIŲ rafinuoto saulėgrąžų aliejaus |
2 | gūžių mažų kininių kopūstų |
250 g | didelių braškių |
UŽPILUI: | |
1 nedidelio ryšelio | prieskoninių žolelių (krapų, bazilikų, mėtų) |
1 skiltelės | česnako |
30 ml | baltojo vyno acto |
1 šaukštelio | medaus |
50 ml | OBELIŲ rafinuoto saulėgrąžų aliejaus |
žiupselio | druskos |
RABARBARŲ IR BRAŠKIŲ PADAŽUI: | |
400 g | rabarbarų |
400 g | braškių |
200 g | DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus |
1 lazdelės | cinamono |
1 šaukšto | rūkytos saldžiosios paprikos |
70 g | vaisinio (obuolių, aviečių, granatų) acto |
žiupsnelio | druskos |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai