- Anties krūtinėlę supjaustyti plonomis juostelėmis.
- Paskaninkite druska, pipirais, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
- Sudėkite krakmolą ir apvoliokite antieną.
- Antienos gabaliukus kepkite keptuvėje (aliejaus įpilti tiek, kad apsemtų gabaliukus) kol apskrus. Iškepus sudėkite į indą.
- Į keptuvę įpilkite sezamų aliejų ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Seberkite sezamo sėklas, jas truputį pakepinkite, tuomet sudėkite špinatus ir uždengus dangčiu pakaitinkite keletą minučių. Tuomet supilkite sultis, 100 ml vandens, austrių padažą ir medų.
- Patroškinkite ir nugarinkite dalį skysčio.
- Į paruoštą padažą sudėkite antienos gabaliukus ir gerai išmaišykite
- Patiekite su virtais ryžiais.
Dėkojame GaminkPats už receptą!