Ančiukų skrandukus nuplauti ir išvirti. Išvirusius skrandukus susmulkinti nedideliais gabaliukais.
Morką sutarkuoti burokine tarka ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Morkom šiek tiek suminkštėjus sudėti pusžiedžiais pjaustytą poro baltąją dalį ir dar pakepinti, kol daržovės suminkštės. Sudėti nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius. Pakepinti 2-3 min.
Į keptuvę su daržovėmis ir pievagrybiais sudėti smulkintus ančių skrandukus, pagardinti raudonėliu, druska bei pipirais. Patroškinti 2-3 min. Supilti grietinėlę,įdėti garstyčias, smulkintus krapus ir patroškinti kelias minutes.
Tiekti su norimu garnyru, bet skaniausia su bulvių koše :)
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.