500 g | šviežių ančiukų skrandukų iš Lapino puota |
1/2 | stiklainio marinuotų pievagrybių |
1/2 | stiklainio marinuotų mažų agurkėlių |
1 | šviežios saldžios raudonosios paprikos |
šiek tiek | sezamo sėklų pabarstymui |
MARINATUI skrandukų: | |
2-3 šaukštų | saldaus ir tiršto teriyaki padažo |
1 šaukštelio | malto imbiero |
3-4 šaukštų | sojos padažo |
2 šaukštelių | maltos saldžiosios paprikos |
1 šaukštelio | malto kario |
1 šaukštelio | rudojo cukraus |
1 šaukšto | citrinų sulčių |
1 žiupsnio | druskos |
GARNYRAS | |
1 | saldžiosios bulvės |
aliejaus | kepimui |
Žiupsnelio | druskos |
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.