Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų skrandukai su grietinės ir pomidorų padažu
ingredientai
2x500 g Lapino puotos ančiukų skrandukų
2-3 vnt. morkų
1-2 vnt. svogūnų
2-3 v.š. grietinės
3 v.š. pomidorų padažo
keletos lauro lapų
žiupsnelis druskos,pipirų
kepimui aliejaus ir sviesto

Ančiukų skrandukai su grietinės ir pomidorų padažu

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Skrandukus išsivirkite pasūdytame vandenyje su pipirais ir lauro lapais. Virkite apie 40 - 45 min. ( skysčio truputį pasilikite ).

Keptuvėje su aliejumi ir sviestu pakepkite pjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas.

Į apkeptas daržoves sudėkite išvirtus skrandukus su skysčiu ( apie 100 ml. ), grietinę ir pomidorų padažo.

Troškinį pamaišant pakepkite porą min.

Skrandukų troškinys pagamintas.

Garnyrui pasirinkau bulvių košę.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą