2x500 g | Lapino puotos ančiukų skrandukų |
2-3 vnt. | morkų |
1-2 vnt. | svogūnų |
2-3 v.š. | grietinės |
3 v.š. | pomidorų padažo |
keletos | lauro lapų |
žiupsnelis | druskos,pipirų |
kepimui | aliejaus ir sviesto |
Skrandukus išsivirkite pasūdytame vandenyje su pipirais ir lauro lapais. Virkite apie 40 - 45 min. ( skysčio truputį pasilikite ).
Keptuvėje su aliejumi ir sviestu pakepkite pjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Į apkeptas daržoves sudėkite išvirtus skrandukus su skysčiu ( apie 100 ml. ), grietinę ir pomidorų padažo.
Troškinį pamaišant pakepkite porą min.
Skrandukų troškinys pagamintas.
Garnyrui pasirinkau bulvių košę.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.