500 g | Lapino puotos ančiukų širdelės |
350 g | pilno grūdo makaronai |
2 vnt. | paprikų (geltonos ir raudonos) |
2-3 vnt. | morkų |
2 vnt. | svogūnų |
300 ml. | sultinio arba grietinėlės |
žiupsnelis | prieskonių |
kepimui | aliejaus |
Makaronus apvirkite ir pagardinkite druska, nupilkite vandenį ir pagardinkite šlakeliu aliejaus, kad nesuliptų.
Nuo širdelių nupjaustykite nereikalingus riebaliukus, jas perpjaukite pusiau.
Visas daržoves supjaustykite, morkas sutarkuokite burokine tarka.
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus, širdeles ir sudėkite daržoves.
Į kepimo indą sudėkite makaronus, širdeles su daržovėmis ir užpilkite sultiniu.
Kepimo indą uždengite folija ir pašaukite kepti į orkaitę 200 laipsnių orkaitę 30-35 min.
Troškinys paruoštas.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.