Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų širdelės su pilno grūdo makaronais ir daržovėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų širdelės
350 g pilno grūdo makaronai
2 vnt. paprikų (geltonos ir raudonos)
2-3 vnt. morkų
2 vnt. svogūnų
300 ml. sultinio arba grietinėlės
žiupsnelis prieskonių
kepimui aliejaus

Ančiukų širdelės su pilno grūdo makaronais ir daržovėmis

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Makaronus apvirkite ir pagardinkite  druska, nupilkite  vandenį ir pagardinkite šlakeliu aliejaus, kad nesuliptų.

Nuo širdelių nupjaustykite nereikalingus riebaliukus, jas perpjaukite pusiau.

Visas daržoves supjaustykite, morkas sutarkuokite burokine tarka.

Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus, širdeles ir sudėkite  daržoves.

Į kepimo indą sudėkite  makaronus, širdeles su daržovėmis ir užpilkite sultiniu.

Kepimo indą uždengite  folija ir pašaukite  kepti į orkaitę 200 laipsnių orkaitę 30-35 min.

Troškinys paruoštas.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą