Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų kulšelių mėsos troškinys su daržovėmis
ingredientai
340 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsa
1 vnt. bulvė
1 vnt. morka
0,5 svogūno
50 g brokoliai
30 g žalieji žirneliai

Ančiukų kulšelių mėsos troškinys su daržovėmis

50 min.
2 porcijos
Gaminimas

Mėsą susmulkinti ir virti apie 30 - 40 min ( galima įdėti lauro lapelį, pipirų ). Susmulkinkite bulvę, morką , svogūną ir suberkite į verdančią mėsą. Pavirkite apie 20-25 min.. Sudėkite brokolius, žirnelius ir pavirkite apie 5-10 min. Baigiant virti pagardinkite žiuspneliu druskos, krapais ir 1 v.š. grietinės.

Ačiū Orijaus ir Gustės mamytei už receptuką.

 

Atgal į receptų sąrašą