500 g | Lapino puotos ančių kulšelių |
prieskonių | rozmarino šakelių, baziliko,druskos, baltų pipirų, česnako granulių |
1 vnt. | apelsino sulčių |
kelių kekių | mėlynųjų besėklių vynuogių |
2 v.š. | medaus |
sezamo sėklų |
Ančiukų kulšeles nuplaukite, nusausinkite ir išprieskoniuokite ( palikite pasimarinuoti, čia jau priklauso kiek turite laiko ).
Ančiukų kulšeles sudėkite į kepimo rankovę, supylkite marinatą, sudėkite šv.bulvyčių ir gerai užriškite.
Kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 45 - 50 min. Po to prakirpkite kepimo rankovę, sutepkite kulšeles medaus / apelsinų padažu, užberkite sezamo sėklų. Sudėkite kelias kekes vynuogių ir dar pakepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 - 20 min.
Skanumėlis.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.