Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų kulšelės, keptos putojančiame vyne
ingredientai
4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių
1 l sausojo putojančio vyno
žiupsnelis druskos
2 tvirtų kriaušių
1 rūgštaus obuolio
kelių šakelių čiobrelio
pagal poreikį SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

Ančiukų kulšelės, keptos putojančiame vyne

90 min.
2-3 asmenims
Gaminimas

1. LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių odelę įpjaukite langeliais. Dėkite ant įkaitintos keptuvės odele į apačią, pakepkite, kol išsilydys riebalai.
2. Sudėkite kulšeles į troškintuvą, supilkite putojantį vyną, pasūdykite ir šaukite į iki 140 °C įkaitintą orkaitę 2 val.
3. Kriaušes ir obuolius supjaustykite ketvirtadaliais, pašalinkite sėklalizdžius ir sudėkite į troškintuvą kartu su antiena. Įdėkite kelias čiobrelio šakeles. Kepkite dar apie valandą. Prieš patiekdami pabarstykite SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“. 

VMG foto ir receptas iš knygos "Alfas vienas namuose". Nuoroda į knygą:  https://alfoknyga.vmgonline.lt/prisijungimas?redirect_to=/

Atgal į receptų sąrašą