4 | LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių |
1 l | sausojo putojančio vyno |
žiupsnelis | druskos |
2 | tvirtų kriaušių |
1 | rūgštaus obuolio |
kelių šakelių | čiobrelio |
pagal poreikį | SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“ |
1. LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių odelę įpjaukite langeliais. Dėkite ant įkaitintos keptuvės odele į apačią, pakepkite, kol išsilydys riebalai.
2. Sudėkite kulšeles į troškintuvą, supilkite putojantį vyną, pasūdykite ir šaukite į iki 140 °C įkaitintą orkaitę 2 val.
3. Kriaušes ir obuolius supjaustykite ketvirtadaliais, pašalinkite sėklalizdžius ir sudėkite į troškintuvą kartu su antiena. Įdėkite kelias čiobrelio šakeles. Kepkite dar apie valandą. Prieš patiekdami pabarstykite SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“.
VMG foto ir receptas iš knygos "Alfas vienas namuose". Nuoroda į knygą: https://alfoknyga.