500 g | ančiukų krūtinėlės su oda (naudojau iš Lapino puota ) |
2 šaukštų | pomidorų pastos |
1 šaukšto | garstyčių |
1 šaukšto | medaus |
pagal skonį | druskos bei maltų juodųjų pipirų |
Vafliams: | |
1 kg | virtų bulvių |
1/2 stiklinės | bulvių krakmolo |
1 šaukšto | universalių prieskonių mišinio |
1 šaukšto | džiovintų krapų |
1 | kiaušinio |
Padažui: | |
150 g | spanguolių |
2 šaukštų | sojos padažo |
2 šaukštų | cukraus |
1/4 šaukštelio | malto muskato |
1 šaukštelio | džiovintų čiobrelių |
2 šaukštų | vandens |
pagal skoni | druskos ir maltų juodųjų pipirų |
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.