500 g | Lapinos puotos šviežių ančiukų kepenėlių |
2-3 vnt. | morkų |
1-2 vnt. | svogūnų |
150 g | razinų |
žiupsnelis | druskos, pipirų |
kepimui | aliejaus |
Kepenėles supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Morkas sutarkuokite, svogūnus susipjaustykite, razinas išplaukite( viskas paruošta, beliko išsikepti ).
Keptuvėje su aliejumi sudėkite svogūnus, morkas.
Kiek pakepkite, sudėkite kepenėles, pagardinkite druska, pipirais.
Kepenėles pakepkite ( jas vis apverčiant ir pamaišant apie 5 - 6 min.
Galiausiai suberkite razinas, viską kartu pakepkite ( tik tiek, kad produktai " susidraugautų ").
Viskas. Kepenėlės paruoštos.
P.s. labai labai skanu
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.