Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų kepenėlės su razinomis
ingredientai
500 g Lapinos puotos šviežių ančiukų kepenėlių
2-3 vnt. morkų
1-2 vnt. svogūnų
150 g razinų
žiupsnelis druskos, pipirų
kepimui aliejaus

Ančiukų kepenėlės su razinomis

20 min.
4 porcijos
Gaminimas

Kepenėles supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Morkas sutarkuokite, svogūnus susipjaustykite, razinas išplaukite( viskas paruošta, beliko išsikepti ).

Keptuvėje su aliejumi sudėkite svogūnus, morkas.

Kiek pakepkite, sudėkite kepenėles, pagardinkite druska, pipirais.

Kepenėles pakepkite ( jas vis apverčiant ir pamaišant apie 5 - 6 min.

Galiausiai suberkite razinas, viską kartu pakepkite ( tik tiek, kad produktai " susidraugautų ").

Viskas. Kepenėlės paruoštos.
P.s. labai labai skanu 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

 

Atgal į receptų sąrašą