500 g | Lapino puotos anties krūtinėlė |
1 skardinė | raudonųjų pupelių |
1 skardinė | smulkintų konservuotų pomidorų |
žiupsnelis | prieskonių: druskos, pipirų, česnako granulių, |
1 vnt. | svogūno |
kepimui | aliejaus |
Ančiukų filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Keptuvėje su trupučiu aliejaus apkepinkite mėsytę iš abiejų pusių. Kiek apkepus mėsytei, sudėkite pjaustytus svogūnus ir kepkite apie 8 - 10 min.
Baigiant kepti sudėkite pupeles, konservuotus pomidorus, išmaišykite ir dar viską kartu patroškinkite.
Viskas. Troškinys pagamintas. Patiekite su makaronais.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.