Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų filė troškinys su pupelėmis ir pomidorais
ingredientai
500 g Lapino puotos anties krūtinėlė
1 skardinė raudonųjų pupelių
1 skardinė smulkintų konservuotų pomidorų
žiupsnelis prieskonių: druskos, pipirų, česnako granulių,
1 vnt. svogūno
kepimui aliejaus

Ančiukų filė troškinys su pupelėmis ir pomidorais

60 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Ančiukų filė supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.

Keptuvėje su trupučiu aliejaus apkepinkite mėsytę iš abiejų pusių. Kiek apkepus mėsytei, sudėkite pjaustytus svogūnus ir kepkite apie 8 - 10 min.

Baigiant kepti sudėkite pupeles, konservuotus pomidorus, išmaišykite ir dar viską kartu patroškinkite.

Viskas. Troškinys pagamintas. Patiekite su makaronais.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą