Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų filė su špinatų traškučiais
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
100 g moliūgų tyrės
50 g virtų tarkuotų burokėlių
špinatų
1 v.š. sviesto
druskos, pipirų

Ančiukų filė su špinatų traškučiais

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Įkaitinamę orkaitę iki 175. Įsrižai įpjauname filė odelę. Odele į apačią dedame filė į sausą , šalta keptuvę ir pradedame kaitinti ant ugnies. Apvertus mėsą apibarstome druska, pipirais. Gerai apskrudiname iš abiejų pusių. Pabaigiame kepti įkaitintoje ape 10 min. Moliūgų tyrę pakaitiname, sublenderiuojame su brokėliais, dedame prieskonių. Laikome šiltai. Ištirpiname sviestą, dedame keletą špinatų lapelių, apibarstome druska, leidžiame pakepti ir nukėlus nuo ugnies leidžiame apdžiūti. Lėkštėje tepame daržovių kremo , dedame supjaustytą krūtinėles file , aplink špinatų traškučius. Skanau. Restoranas namuose. 

Atgal į receptų sąrašą