500 g | Lapino puotos ančiukų filė su oda |
žiupsnelis | paukštienos prieskonių |
žiupsnelis | raudonos saldžiosios paprikos prieskonių |
keletos | česnako granulių |
žiupsnelis | pipirų, druskos |
1 v.š. | tirpinto sviesto |
3 vnt. | paprikų ( geltonos, žalios ir raudonos ) |
3-4 vnt. | bulvės |
šlakelio | aliejaus |
Ančiukų filė paprieskoniuokite recepte išvardintais prieskoniais ir palikite porai val. pasimarinuoti.
Ančiukų filėje padarykite įpjovimus ir į jas įdėkite paprikas, sutepkite sviestu.
Iš folijos padarykite " laivelius ", sudėkite pjaustytas bulves su prieskoniais, druska ir aliejumi.
Ant bulvių sudėkite ančiukų filę , uždengite folija ir įdėkite kepti į orkaitę.
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 min. ir dar 15 min. nuimkite foliją.
Su artėjančia švente