- Perlinį kuskusą verdame pagal nurodymus;
- Ruošiame mėsą: nuo mėsos nulupame odą nulupame ir supjaustome nedidelio dydžio gabalėliais, dedame į indą, gardiname druska, pipirais, pilame šlakelį žaliųjų citrinų sulčių, šlakelį Vorčesterio padažą ir alyvuogių aliejaus; viską sumaišome; mėsą kepame keptuvėje ant vidutinės kaitros 5-7 minutes;
- Ruošiame daržoves: morkas sutarkuojame kaip matosi nuotraukoje (skustuko pagalba) ir apšlakstome žaliųjų citrinų sultimis; avokadą supajustome riekelėmis; susmulkiname petražoles;
- Kruopoms išvirus ir mėsai iškepus, dėliojame į lėkštes: perlinis kuskusas, antienos gabaliukai, avokadas, morkos, svogūnai, viską apibarstome šviežiomis petražolėmis bei sezamo sėklomis.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.