Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančių skrandukų mišrainė su raugintais agurkais
ingredientai
200 g virtų Lapino puota antienos skrandukų
1 morka
1 svogūnas
2 nedideli rauginti agurkai
3 v.š. konservuotų kukurūzų
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų pipirų
2 v.š. raugintų agurkų skysčio
aliejaus kepimui

Ančių skrandukų mišrainė su raugintais agurkais

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
 
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tarkuotą morką bei kubeliais pjaustytą svogūną. Kai daržovės suminkšės sudėkite smulkintus virtus antienos skrandukus ir pakepinkite 2 min. 
Agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Į dubenį sudėkite kukurūzus, kepintas daržoves su skrandukais, berkite druską bei pipirus, užpilkite agurkų skysčio ir išmaišykite.
Skanu valgyti tiek viena, tiek su duona ar virtomis bulvėmis.
 
Už recepą dėkojame Samčio užrašams.
Atgal į receptų sąrašą