Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančių skrandukų mišrainė su pievagrybiais ir agurkais
ingredientai
500 g Lapino puotos ančių skranduku
280 g marinuotų pievagrybių
2 marinuoti agurkai
1 svogūnas
1 morka
šlakelis aliejaus
žiupsnelis druskos
pundelis krapų
pundelis laiškinių česnakų
3 v.š. majonezo

Ančių skrandukų mišrainė su pievagrybiais ir agurkais

15 min.
4 porcijos
Gaminimas

Ančių skrandukus supjaustome nedideliais gabalėliais, pievagrybius perpjauname per pusę, agurkus kubeliais, žalumynus pasmulkiname. Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais kubeliais. Įkaitiname aliejų ir pakepinami svogūną su morka. Dubenyje sumaišome visus produktus. Pagardiname druska ir majonezu. Skanaujame.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą