500 g | Lapino puotos ančių kepenėlių |
1 vnt. | morkos |
10 vnt. | žirnių |
2 vnt. | burokėlių |
1 skiltelė | česnako |
1 šaukštas | medaus |
1 šaukštelis | granatų sirupo |
1 šaukštelis | sezamų aliejaus |
1/2 šaukštelio | rūkytos paprikos |
1 šaukštas | ryžių miltų |
pagal skonį | druskos, pipirų |
Į kepenėles sutarkuojame česnaką, įdedame rūkytą papriką, druskos ir pipiro. Užberiame ryžių miltų ir gerai išmaišome. Daržoves pasmulkiname ir pakepame su alyvuogių aliejumi. Kepenis kepame ant nedidelės ugnies uždengus dangčiu.
Sumaišome medų, granatų sirupą ir sezamų aliejų. Padažą supilame ant kepenų. Patiekiame su saldžiųjų bulvių koše.
Už receptą dėkojame Gamink Pats!