Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančių kepenys su daržovėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos ančių kepenėlių
1 vnt. morkos
10 vnt. žirnių
2 vnt. burokėlių
1 skiltelė česnako
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis granatų sirupo
1 šaukštelis sezamų aliejaus
1/2 šaukštelio rūkytos paprikos
1 šaukštas ryžių miltų
pagal skonį druskos, pipirų

Ančių kepenys su daržovėmis

60 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Į kepenėles sutarkuojame česnaką, įdedame rūkytą papriką, druskos ir pipiro. Užberiame ryžių miltų ir gerai išmaišome. Daržoves pasmulkiname ir pakepame su alyvuogių aliejumi. Kepenis kepame ant nedidelės ugnies uždengus dangčiu.

Sumaišome medų, granatų sirupą ir sezamų aliejų. Padažą supilame ant kepenų. Patiekiame su saldžiųjų bulvių koše.

Už receptą dėkojame Gamink Pats!

Atgal į receptų sąrašą