500 g | Lapino puotos ančių kepenėlės |
2 vnt. maži | svogūniukų |
200 ml | ryžių grietinėlės |
2 vnt. | kiaušinių |
2 šaukštai | lukštentų saulėgrąžų |
2 skiltelės | česnako |
1 kubelis | daržovių sultinio |
3 šaukštai | ghee |
pagal skonį | druskos, pipirų |
Į keptuvę sudėkite ghee (lydytą sviestą), saulėgrąžas ir smulkintą svogūną, česnaką ir sultinio kubelį. Užpilkite 50 ml vandens ir kelias minutes patroškinkite. Sudėkite kepenėles, supilkite ryžių grietinėlę, įmuškite kiaušinius, paskaninkite druska ir pipiru. Patroškinkite.
Patroškintas kepenėles dėkite į smulkintuvą (blenderį) ir sumalkite. Atvėsinkite ir patiekite su mėgstama duona.
Už receptą dėkojame Gamink Pats!