Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančių kepenėlių paštetas
ingredientai
500 g Lapino puotos ančių kepenėlės
2 vnt. maži svogūniukų
200 ml ryžių grietinėlės
2 vnt. kiaušinių
2 šaukštai lukštentų saulėgrąžų
2 skiltelės česnako
1 kubelis daržovių sultinio
3 šaukštai ghee
pagal skonį druskos, pipirų

Ančių kepenėlių paštetas

30 min.
5 porcijos
Gaminimas

Į keptuvę sudėkite ghee (lydytą sviestą), saulėgrąžas ir smulkintą svogūną, česnaką ir sultinio kubelį. Užpilkite 50 ml vandens ir kelias minutes patroškinkite. Sudėkite kepenėles, supilkite ryžių grietinėlę, įmuškite kiaušinius, paskaninkite druska ir pipiru. Patroškinkite.

Patroškintas kepenėles dėkite į smulkintuvą (blenderį) ir sumalkite. Atvėsinkite ir patiekite su mėgstama duona.

Už receptą dėkojame Gamink Pats!

Atgal į receptų sąrašą