500 g | Lapino puotos antienos skrandukų |
2 | morkų |
1 | svogūno |
300 ml | jautienos sultinio |
300 ml | kokosu pieno skardinėje |
žiupsnelis | Persilado prieskonių |
Dviejų šaukštų | miltų |
Saujos | žemės riešutų |
Briuselio kopustų | |
Ryžių makaronų |
Morkas, svogūną supjaustyti ir apkepti kelias minutes keptuvėje su ančiuku skrandukais. Kai suminkštėjo morkos ir svogūnai įberti į keptuvę miltus ir gerais išmaišyti. Supilti sultinį, bei kokosų pieną ir troškinti apie 15min kol padažas sutirštės. Briuselio kopustos su riešutais apkepti keptuvėje. Patiekti troškinį su išvirtais ryžių makaronais, briuselio kopustais, bei riešutais. Beje garnyrui galite rinktis ka tik turite namuose. Tiks ir ryžiai, ir betkokios kitos kruopos. Skanaus!
Už receptą dėkojame Skanumynas.