Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Ančiukų skrandukų troškinukas
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos skrandukų
2 morkų
1 svogūno
300 ml jautienos sultinio
300 ml kokosu pieno skardinėje
žiupsnelis Persilado prieskonių
Dviejų šaukštų miltų
Saujos žemės riešutų
Briuselio kopustų
Ryžių makaronų

Ančiukų skrandukų troškinukas

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Morkas, svogūną supjaustyti ir apkepti kelias minutes keptuvėje su ančiuku skrandukais. Kai suminkštėjo morkos ir svogūnai įberti į keptuvę miltus ir gerais išmaišyti. Supilti sultinį, bei kokosų pieną ir troškinti apie 15min kol padažas sutirštės. Briuselio kopustos su riešutais apkepti keptuvėje. Patiekti troškinį su išvirtais ryžių makaronais, briuselio kopustais, bei riešutais. Beje garnyrui galite rinktis ka tik turite namuose. Tiks ir ryžiai, ir betkokios kitos kruopos. Skanaus!

Už receptą dėkojame Skanumynas. 

Atgal į receptų sąrašą