Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ALFO plėšyta antis su keptu moliūgu
ingredientai
1 LAPINO PUOTA šviežio ančiuko
žiupsnelis Druskos, pipirų, raudonosios paprikos
Glazūrai:
3 v.š. sojų padažo
2 v.š. terijakio padažo
1 v.š. rūkytos paprikos
1 v.š. auksaspalvio cukraus sirupo
1 v.š. alyvuogių aliejaus

ALFO plėšyta antis su keptu moliūgu

120 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Moliūgas, rozmarinai, rūkytos paprikos, česnakas galvomis kepti, granatų sėklų, pasirinktų salotų lapų,

 

  1. Antį nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, raudonomis paprikomis. Dėkite į skardą ir kepkite vis pavartydami 6-7 val. prie 100 °C.
  2. Glazūrai sumaišykite visus ingredientus, teptuku aptepkite keptą ančiuką ir šaukite į įkaitintą orkaitę iki 200 °C ir dėkite po įkaitintu griliu. Kepkite, kol gražiai apskrus.
  3. Moliūgą supjaustykite skiltelėmis, pašlakstykite aliejumi, rūkyta paprika, druska. Perpjaukite česnako galvas.

 


Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą