Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Aksanos kepta pirmoji antis
ingredientai
2 kg.
Lapino puota švž. ančiukas
Pagal skonį
Prieskoniai
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Malti kvapnieji ir juodieji pipirai
2-3 vnt.
Obuoliai
2 vnt.
Apelsinai
Aksanos kepta pirmoji antis
140 min.
6 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pirmiausia antį įtrinkite prieskoniais ir palikite per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Vėliau prikiškite pilvą smulkintais obuoliais ir apelsinais, apšlakstykite 1 apelsino sultimis.
Įdėkite į kepimo rankovę ir kepkite apie 2 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Prieš baigiant kepti rankovę praplėškite, kad antis gražiai apskrustų. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą