Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Aksanos kepta pirmoji antis
ingredientai
2 kg.
Lapino puota švž. ančiukas
Pagal skonį
Prieskoniai
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Malti kvapnieji ir juodieji pipirai
2-3 vnt.
Obuoliai
2 vnt.
Apelsinai
Aksanos kepta pirmoji antis
140 min.
6 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pirmiausia antį įtrinkite prieskoniais ir palikite per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Vėliau prikiškite pilvą smulkintais obuoliais ir apelsinais, apšlakstykite 1 apelsino sultimis.
Įdėkite į kepimo rankovę ir kepkite apie 2 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Prieš baigiant kepti rankovę praplėškite, kad antis gražiai apskrustų. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą