Detalus aprašymas
„Lapino puotos“ šaldytas ančiukas – gardus ir kokybiškas pasirinkimas kasdienei vakarienei ar šventiniams pietums. Tinkamai užšaldytas ančiukas nepraranda nei skonio, nei maistinių savybių. „Lapino puotos“ receptų kūrėjai rekomenduoja ančiuką įtrinti mėgstamais prieskoniais, druska ir palikti vėsiai porai valandų, o vėliau kepti, troškinti arba skrudinti. Kepant antį siūloma įdaryti daržovėmis, šviežiais arba džiovintais vaisiais, kruopomis. Su raugintais svogūnais troškintas ančiukas arba kepta antis su vyšnių padažu – nuo klasikinės virtuvės tradicijų neatsiejami patiekalai. Mitybos specialistų antiena vertinama kaip svarbus vitamino D bei omega 3 riebalų rūgščių šaltinis, taip pat joje yra vitamino E, B grupės vitaminų, seleno, cinko, kalio.
Suskleisti