Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepti aštrūs antienos kakliukai
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų petukai
1 ir 1/2 v.š. Krienai
2 v.š. Krienai
2 v.š. Majonezas
Pagal skonį Rūkyta arba paprasta malta raudonoji paprika
Pagal skonį Pipirai
Pagal skonį Druska

Kepti aštrūs antienos kakliukai

90 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Visus ingredientus sumaišykite, gerai ištrinkite kakliukus ir palikite 1 valandai pastovėti, kad marinatas persigertų į kakliukų mėsą.
  2. Vėliau įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių ir pašaukite kakliukus 30 minučių.
  3. Kai kakliukai iškeps, galite juos patiekti su alyvuogėmis ar šviežiomis daržovėmis. Valgyti galima ir karštus ir šaltus, kaip tik Jums patinka! Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą