2016 m. gegužės 15 d., viešbučio "Grand SPA Lietuva" restorane vyko LRVVKA prezentacija - "Šiuolaikinė virtuvė su itališkomis variacijomis". Buvo tęsiama kelionė po kulinarijos pasaulį, - apsilankėme saulėtoje, nuo seno itin sveikais ingredientais garsėjančioje Italijos virtuvėje.
Patyrę virtuvės šefai kvietė mėgautis naujais skoniais ir dalijosi idėjomis, o mes pristatėme šviežią triušienos mėsą - pasižyminčią maistingumu, minkštumu, dietinėmis savybėmis ir lengvu įsisavinimu.
Liucija Makovska jau pasitikimui sužavėjo su lengvu užkandžiu - Triušienos kepenėlių paštetu, pateiktu ant morkų duonelės, pagardintu morkų kremu ir cukatais, daigais, o Tomas Rimydis sužavėjo ir pačius mažiausius prezentacijos dalyvius - Triušio kumpis Grill, su rūkytų bulvių koše, morkomis, kopūstais ir sultiniu su rabarbarais - "niam niam"!!!
Ačiū LRVVKA už puikią kulinarinę kelionę!