2016 m. kovo 13 d. Klaipėdoje vyko LRVVKA prezentacija "Azijos virtuvės skoniai". Prezentacijos metu virtuvės šefai gamino azijietiškas užkandėles, ledus ir gėrimus - arbatą su Rytų šalių pagardais bei kavą su kokosų pienu. Taip pat buvo ruošiami gurmaniški patiekalai, atskleistos gamintų patiekalų receptūros bei pasidalinta naudingais patarimais.
Džiaugiamės, jog dalis patiekalų buvo gaminami iš UAB "Baltic larus" produkcijos: Tortilijos su antienos filė ir azijietišku padažu; Ryžių lapai su antienos krūtinėle, daržovėmis, laukiniais ryžiais ir azijietišku padažu; Antienos užkandėlė su pakepintomis morkytėmis, pasternokais, gardinta azijietiškais kopūstais "Pak Choi" ir morkos traškučiu. Taip pat teko pasimėgauti Bernardo Anužio (konkurso "Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016" antrosios vietos nugalėtojo) gamintais nuostabaus skonio vaniliniais ledais su sūria kokosų karamele ir ananasų kremu.