2x250 g | Kitchen me šviežių triušienos dešrelių |
3 didelės | bulvės |
2 vnt. | morkų |
2 vnt. | paprikų |
2 vnt. | kukurūzų burbuolių |
Didelės saujos | šparaginių pupelių |
Didelės saujos | žirnių ankščių |
2 v.š. | alyvuogių aliejaus |
4 skiltelių | česnako |
1/2 a.š. | druskos |
1/4 a.š. | pipirų |
1 a.š. | kmynų |
1 a.š. | maltos paprikos |
žiupsnelis | Šviežių petražolių |
P.S. Drąsiai gaminkit didesnį kiekį ir susiporcijuokit į pietų dėžutes – šis patiekalas puikiai išsilaikys tris dienas, tad idealu, kai laukia užimta savaitė!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Ant medinės lenteles!