APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ TRIUŠIENA /
Triušienos dešrelių "Mumijų pirštų" receptas
ingredientai
250 g
KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
50 g
sviesto
2 vnt
lapeliai sluoksniuotos bemielės tešlos
Triušienos dešrelių "Mumijų pirštų" receptas
15 min.
2-3 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1. Ant sviesto pakepinkite švž. triušienos dešreles.
2. Pakepintas dešreles apvyniokite bemiele sluoksniuota tešla.
3. Kepkite orkaitėje apie 15 min.
Prieš tiekiant į stalą neužmirškite
kraujo
padažo!
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą