- Pirmiausia pamarinuojame krevetes. Į dubenį dedame krevetes, beriame druskos, pipirų, pora skiltelių smulkinto česnako.
- Triušienos dešreles perpjauname per pus. Ant medinio iešmelio mauname krevetę, gabaliuką dešrelės ir taip kol bus visas iešmelis užpildytas.
- Turimas daržoves nuplauname, beriame druskos, pipirų, kmynų, pašlakstome aliejumi. Kepame iki 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje kol suminkštėja.
- Įkaitiname aliejų keptuvėje ir dedame kepti iešmelius. Kepame po keletą minučių iš abiejų pusių.
- Imame lėkštę dedame iškeptas daržoves, iešmelius. Papuošiame žaluma ir „Cherry“ pomidoriukais.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė